10 talen, 10 verhalen

10 talen, 10 verhalen is een uitgave van Wycliffe Bijbelvertalers. Het boekje bevat 10 korte getuigenissen over het belang van Gods Woord in de eigen taal.

In 10 talen, 10 verhalen getuigen mensen van over de hele wereld van de vernieuwende kracht van Gods woord in het leven van mensen.

De verhalen spelen zich af in: Guatemala, Papoea-Nieuw-Guinea, Democratische Republiek Congo, de Filippijnen, India, de Salomons Eilanden, Tanzania en Rusland.

Bestellen

10 talen, 10 verhalen is gratis te bestellen via het contactformulier of door te bellen met ons kantoor via tel. 0343-517444.
Naar het contactformulier »

Winkel

Voorproefje

Bent u benieuwd naar de inhoud? Lees dan alvast de verhalen van Ain en José.

Zoeter dan Honing

Als u al wat langer betrokken bent bij Wycliffe kent u wellicht het boekje Zoeter dan Honing. Het bevatte indrukwekkende verhalen over het wereldwijde Bijbelvertaalwerk en was jarenlang voor veel mensen een eerste kennismaking met het Bijbelvertaalwerk. 10 talen, 10 verhalen is de opvolger van dit boekje. We hopen ook met deze uitgave veel mensen te betrekken bij ons wereldwijde werk.

Cadeau

Wilt u het boekje aan iemand weggeven? Dat kan natuurlijk ook. Graag zelfs! U kunt uw bestelling doorgeven via het contactformulier.
Bestellen »

Ik wil doneren