<< Terug naar overzicht

Gaan: De zending in? 4 redenen om te gaan! (3)

‘Hoe kan God mijn talenten en vaardigheden gebruiken om een verschil te maken in deze wereld?’ Misschien heb je jezelf deze vraag wel eens gesteld. Misschien sta je zelfs op het punt een keuze te maken over een studie of een switch in je carrière. Wat je situatie ook is, de komende weken lees je hier vier redenen waarom zendingswerk iets voor jou kan zijn.

Reden 3: Betrokken collega’s
Bij Wycliffe werken, (aan)bidden en vieren we samen. We ondersteunen elkaar in moeilijke momenten en zijn erbij in tijden van vreugde. Door onze identiteit in Christus zijn we verbonden en hebben we hetzelfde doel: God en Zijn Koninkrijk dienen. Vanuit welke cultuur of achtergrond we ook komen. Waar je ook dient, Wycliffe is een proactieve organisatie die de zorg biedt die jij en/of jouw gezin nodig heeft om gezond, voldaan en uitgedaagd te blijven.

 

contact

 

Lees hier reden 1 om de zending in te gaan. 

Lees hier reden 2 om de zending in te gaan.

Doe je mee?
Je plek vinden in Gods missie is een persoonlijke reis. Blijf in gebed en ga in gesprek met familie, vrienden of je dominee of kerkleiding. Meer weten over werken in de zending of Wycliffe? Mail ons of bel met onze afdeling Personeelszaken via 0343-517444. Daarnaast organiseren wij elk jaar samen met andere zendingsorganisaties Xplore Mission. Hét zendingsweekend over roeping en zending.

Reacties zijn gesloten.