<< Terug naar overzicht

Gaan: De zending in? 4 redenen om te gaan! (4)

‘Hoe kan God mijn talenten en vaardigheden gebruiken om een verschil te maken in deze wereld?’ Misschien heb je jezelf deze vraag wel eens gesteld. Misschien sta je zelfs op het punt een keuze te maken over een studie of een switch in je carrière. Wat je situatie ook is, de komende weken lees je hier vier redenen waarom zendingswerk iets voor jou kan zijn.

Reden 4: Diversiteit en samenwerking
Wij geloven dat het onze taak is om bewust de diversiteit van Gods wereldwijde kerk te omarmen en te weerspiegelen in het Bijbelvertaalwerk. Iedereen doet ertoe bij God – in Openbaring 7 vers 9 is elke taal en natie vertegenwoordigd in het Koninkrijk van God. Daarom werken bij Wycliffe mannen en vrouwen vanuit verschillende nationale en culturele achtergronden samen aan Gods wereldwijde missie. Tegenwoordig geven we veel training aan taalgroepen, zodat zij zelf in staat zijn om hun eigen vertaalprogramma’s op te starten en te leiden.

contact

 

Lees hier reden 1 om de zending in te gaan. 

Lees hier reden 2 om de zending in te gaan.

Lees hier reden 3 om de zending in te gaan.

Doe je mee?
Je plek vinden in Gods missie is een persoonlijke reis. Blijf in gebed en ga in gesprek met familie, vrienden of je dominee of kerkleiding. Meer weten over werken in de zending of Wycliffe? Mail ons of bel met onze afdeling Personeelszaken via 0343-517444. Daarnaast organiseren wij elk jaar samen met andere zendingsorganisaties Xplore Mission. Hét zendingsweekend over roeping en zending.

Reacties zijn gesloten.