<< Terug naar overzicht

De kracht van gebed

Orchid Island is een klein eiland voor de zuidoostelijke kust van Taiwan. Het is de woonplaats van de ongeveer 4000 Tao mensen. De mensen leven er voornamelijk van de visserij. Veel Tao mensen weten wel iets van Jezus.

In het voorjaar van 2019 is er begonnen met een audio project om te zorgen dat de bevolking Gods Woord kan horen. Sinan Voyahen is een van de acht Tao-lezers in de opname van de Tao-audiobijbel. Al in april was het project klaar. Lang voordat dit project begon heeft Sinan God gebeden.

“Dierbare God, ik bid dat Uw Woord op een dag op Orchid Island kan worden verkondigd. Zodat alle mensen hier Uw Woord horen en  dat het Tao-volk kan worden bevrijd van de slavernij. Dat ze zich af wenden van onwaarheid en zodat we het doel van ons leven in deze wereld leren kennen. Dat we allemaal weten dat we een liefhebbende hemelse God hebben… O Heer, moge U de deur voor mij openen. Ik vraag dat niet één dorp Uw woorden kon horen, maar alle mensen op dit eiland!”

En nu, jaren later, heeft God haar gebed verhoord! Sinan werkte mee in het audio-project en doordat de Tao mensen naar Gods Woord kunnen luisteren, kunnen ze ook geestelijk groeien. “Het lijkt of de Heilige Geest zelf tegen ons spreekt.”

Dat is de kracht van gebed. Bidt u mee?

Reacties zijn gesloten.