<< Terug naar overzicht

Gebed gevraagd – Coronavirus

Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren. – Filippenzen 4

 

Wycliffe Bijbelvertalers roept iedereen op om te (blijven) bidden voor het Bijbelvertaalwerk, juist in deze tijden. Wereldwijd gaan landen op slot en worden allerlei maatregelen genomen die impact hebben op het Bijbelvertaalwerk en de uitgezonden veldmedewerkers. We denken ook aan onze partnerorganisaties wereldwijd en de vele lokale collega’s. In veel landen is de medische hulp niet zo goed geregeld als in Nederland. Gebed is nodig!

Een aantal gebedspunten:

 • Bid voor veldmedewerkers (en hun gezin) en lokale collega’s wereldwijd. Bid voor wijsheid in het nemen van beslissingen.
 • Bid voor projecten die door het coronavirus stil liggen en voor creatieve oplossingen om het werk (deels) toch door te laten gaan. Gods Woord kent geen grenzen die door mensen zijn gemaakt.
 • Bid voor partnerorganisaties die beslissingen moeten nemen met gevolgen voor vertaalprojecten en ieder die daar aan meewerkt.
 • Dank dat Gods Woord geen grenzen kent.
 • Dank voor de technische mogelijkheden! Werk en diverse vertaalprojecten kunnen doorgaan!

4 reacties op “Gebed gevraagd – Coronavirus”

 1. GerardJan Vinkesteijn Rudersdorff schreef:

  Ik weet wat de angst vooor Corona is, ik woon zelf in een bejaardentehuis en mag nu niet naar buiten. Ik heb ook een mondmaskertje voor….

 2. Marja schreef:

  Wat mooi dat er concrete gebedspunten staan, dat mis ik elders. Bemoedigend idee dat Gods werk toch wel doorgaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + = 15