Kerken

Als kerkelijke gemeente betrokken zijn bij het werk van Wycliffe Bijbelvertalers? Dat kan! Welke mogelijkheden zijn er?

 

Bidden

Als organisatie weten we ons afhankelijk van gebed. We roepen u daarom op om ook als gemeente voor het Bijbelvertaalwerk te bidden. Dit kunt u doen aan de hand van de maandelijkse gebedskalender of door te bidden voor een specifiek project of een veldmedewerker.
Tips voor gebed »

Gastspreker

Meer weten over Wycliffe, het Bijbelvertaalwerk of het werk van een veldmedewerker? Nodig een gastspreker uit in de dienst, bij uw Bijbelkring of vrouwenvereniging! Als u aangeeft wat u voor ogen hebt, zoeken we met u mee naar een geschikte gastspreker uit ons bestand. Dat kan een veldmedewerker, een vrijwilliger of een kantoormedewerker zijn.
Gastspreker aanvragen »

Beschikbaar materiaal

Verschillende middelen voor het ondersteunen van presentaties en acties zijn te vinden op de pagina Publicaties. Voor kinder– en jeugdwerk in uw gemeente hebben we gratis materiaal beschikbaar. Daarnaast zijn er een aantal boeken over het Bijbelvertaalwerk beschikbaar in de Wycliffe Winkel. Aanvullend materiaal over ons werk zoals folders en nieuwsbrieven kunt u aanvragen via het contactformulier.

Giften

Het Bijbelvertaalwerk kan niet doorgaan zonder financiële bijdragen. We stellen het op prijs als u Wycliffe Bijbelvertalers in uw collecterooster opneemt. Ook als uw gemeente acties voor Wycliffe overweegt, zoals een rommelmarkt of een sponsorloop, denken we graag mee.
Neem contact met ons op »

Adopteren

Als kerkelijke gemeente is het fijn om betrokken te zijn bij een specifiek project of een veldmedewerker. Op die manier kunt u rechtstreeks contact onderhouden en gericht bidden en geven. Via de wereldkaart kunt u de verschillende projecten en veldmedewerkers van Wycliffe bekijken of zoeken op een land.
Naar de wereldkaart »

Contact

Heeft u vragen over het betrekken van uw gemeente bij het Bijbelvertaalwerk? Neem dan contact met ons op via de e-mail of tel. 0343-517444.