Verlofhuis

Wycliffe heeft een verlofhuis in Alphen aan den Rijn. Dit huis is ingericht als tijdelijke woning voor onze veldmedewerkers.

In periodes zonder aanmeldingen is het huis te huur voor zendelingen van andere organisaties.

Over het hOLYMPUS DIGITAL CAMERAuis

De middenwoning nabij het centrum van Alphen aan den Rijn heeft drie slaapkamers en een kleine achtertuin.

De huurprijs bedraagt € 650,- per maand. (prijs is incl. gas/water/licht)

Meer informatie

Voor informatie over het huis en over de beschikbaarheid kunt u contact opnemen met ons kantoor:
E-mail sturen »

 

 

 

IMG_3864-keuken (Medium)

Keuken

IMG_3871-woonkamer (Medium)

Woonkamer

 

Woning in Ouddorp (ZH) beschikbaar voor verlofperiodes

Wanneer je een tijdelijke woning zoekt voor een verlofperiode, dan kunnen wij je misschien helpen! Sinds een jaar zijn we eigenaar van een huis in Ouddorp dat wij graag delen met anderen. Afgelopen zomer zijn er al veel mensen op vakantie geweest die dat in geen jaren gedaan hadden wegens problemen of ontoereikende financiële middelen.

In de winterperiode willen we ons huis graag beschikbaar stellen voor langere perioden (bv. enkele maanden) tegen een vergoeding van de gas-, water- en elektra kosten. Wij vragen geen huur, maar een liefdevolle bewoning.

De woning is 100 jaar oud, vrijstaand en heeft een grote tuin/natuurgebied, er zijn 10 bedden in 4 slaapkamers en het huis is ingericht voor een groot gezin. Heeft u interesse en wilt u meer info, dan kunt u bellen met Christa van Dieren (+31 6 51968610).

 

Woning in Vuren beschikbaar voor verlofperiodes

verlofhuisWelkom in het verlofhuis “Verzoening”. Een huis dat beschikbaar is gemaakt voor zendelingen in hun verlofperiode. Een plek waar jullie, zendelingen tot rust, tot verzoening kunnen komen met je roeping en je missie. Verlofhuis “Verzoening” is een vrijstaand  huis aan de rivier de Waal.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website verzoening.bookingturbo.com of contact opnemen met; Els de Nijs, Gaalwaard 20, 4214 LN Vuren, Nederland.  +316-50550209 (Mobiel) of elsdenijs@hetnet.nl

Voel u niet bezwaard, neem gerust contact met ons op. Waarom: omdat we hart hebben voor mensen die zich inzetten voor het koninkrijk van God en hen een mooie rustige plek gunnen om een fijne verlofperiode te hebben.

Meer informatie over verlofhuis “Verzoening” is hier te lezen.