Verlofhuis

Wycliffe heeft een verlofhuis in Alphen aan den Rijn. Dit huis is ingericht als tijdelijke woning voor onze veldmedewerkers.

In periodes zonder aanmeldingen is het huis te huur voor zendelingen van andere organisaties.

Over het hOLYMPUS DIGITAL CAMERAuis

De middenwoning nabij het centrum van Alphen aan den Rijn heeft drie slaapkamers en een kleine achtertuin.

De huurprijs bedraagt € 650,- per maand. (prijs is incl. gas/water/licht)

Meer informatie

Voor informatie over het huis en over de beschikbaarheid kunt u contact opnemen met ons kantoor:
E-mail sturen »

 

 

 

IMG_3864-keuken (Medium)

Keuken

IMG_3871-woonkamer (Medium)

Woonkamer

 

Woning in Ouddorp (ZH) beschikbaar voor verlofperiodes

Wanneer je een tijdelijke woning zoekt voor een verlofperiode, dan kunnen wij je misschien helpen! Sinds een jaar zijn we eigenaar van een huis in Ouddorp dat wij graag delen met anderen. Afgelopen zomer zijn er al veel mensen op vakantie geweest die dat in geen jaren gedaan hadden wegens problemen of ontoereikende financiële middelen.

In de winterperiode willen we ons huis graag beschikbaar stellen voor langere perioden (bv. enkele maanden) tegen een vergoeding van de gas-, water- en elektra kosten. Wij vragen geen huur, maar een liefdevolle bewoning.

De woning is 100 jaar oud, vrijstaand en heeft een grote tuin/natuurgebied, er zijn 10 bedden in 4 slaapkamers en het huis is ingericht voor een groot gezin. Heeft u interesse en wilt u meer info, dan kunt u bellen met Christa van Dieren (+31 6 51968610).

 

Woning in Vuren beschikbaar voor verlofperiodes

verlofhuisWelkom in het verlofhuis “Verzoening”. Een huis dat beschikbaar is gemaakt voor zendelingen in hun verlofperiode. Een plek waar jullie, zendelingen tot rust, tot verzoening kunnen komen met je roeping en je missie. Verlofhuis “Verzoening” is een vrijstaand  huis aan de rivier de Waal.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website verzoening.bookingturbo.com of contact opnemen met; Els de Nijs, Gaalwaard 20, 4214 LN Vuren, Nederland.  +316-50550209 (Mobiel) of [email protected]

Voel u niet bezwaard, neem gerust contact met ons op. Waarom: omdat we hart hebben voor mensen die zich inzetten voor het koninkrijk van God en hen een mooie rustige plek gunnen om een fijne verlofperiode te hebben.

Meer informatie over verlofhuis “Verzoening” is hier te lezen.

Gastenverblijf Bethel in Waddinxveen beschikbaar voor verlofperiode

verlofhuis“Sinds de zomer van 2019 wonen wij op een woonboerderij. Aan onze woning grenst een zomerhuis. Deze stellen we graag beschikbaar voor zendelingen die van hun verlofperiode willen genieten. Tegen een onkostenvergoeding wordt dit huisje verhuurd. Denk dan aan gas, water en licht. Omdat we er zelf nog niet zo lang wonen zijn we nog bezig om het bedrijf en woning ons eigen te maken. Dat is de reden dat we nu ons gastenverblijf  kunnen aanbieden aan hooguit 2 personen. Een stel met een baby zou ook nog bij ons een plekje kunnen vinden. Op de vliering willen we graag nog eens een slaapkamer realiseren maar dat is toekomstmuziek. Het huisje bevat een keuken, woonkamer met slaapbank en een badkamer met douche in bad, wastafel en toilet. Men heeft een eigen ingang en een gedeelte van de tuin ter beschikking.

Informeer gerust naar de mogelijkheden!”

Albert-Jan en Hanneke Pauw
06-12281397 | mail voor meer informatie