Verlofhuis

Er zijn diverse verlofhuizen beschikbaar. Graag verwijzen we naar de website van Missie Nederland waar een volledig overzicht staat van alle beschikbare huizen in Nederland. Het is mogelijk te zoeken op plaats en nabije omgeving.

Daarnaast heeft Wycliffe een verlofhuis in Alphen aan den Rijn wat is ingericht als tijdelijke woning voor Wycliffe veldmedewerkers. Indien het huis beschikbaar is, is het te huur voor zendelingen van andere organisaties. Tevens is er een verlofhuis beschikbaar in Vuren.

Verlofhuis Alphen aan den Rijn

Wycliffe heeft een verlofhuis in Alphen aan den Rijn. Dit huis is ingericht als tijdelijke woning voor onze veldmedewerkers. In periodes zonder aanmeldingen is het huis te huur voor zendelingen van andere organisaties.

Over het hOLYMPUS DIGITAL CAMERAuis

De middenwoning nabij het centrum van Alphen aan den Rijn heeft drie slaapkamers en een kleine achtertuin.

De huurprijs bedraagt € 650,- per maand. (prijs is incl. gas/water/licht)

Meer informatie

Voor informatie over het huis en over de beschikbaarheid kunt u contact opnemen met ons kantoor:
E-mail sturen »

 

 

 

IMG_3864-keuken (Medium)

Keuken

IMG_3871-woonkamer (Medium)

Woonkamer

Woning in Vuren beschikbaar voor verlofperiodes

verlofhuisWelkom in het verlofhuis “Verzoening”. Een huis dat beschikbaar is gemaakt voor zendelingen in hun verlofperiode. Een plek waar jullie, zendelingen tot rust, tot verzoening kunnen komen met je roeping en je missie. Verlofhuis “Verzoening” is een vrijstaand  huis aan de rivier de Waal.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website verzoening.bookingturbo.com of contact opnemen met; Els de Nijs, Gaalwaard 20, 4214 LN Vuren, Nederland.  +316-50550209 (Mobiel) of [email protected]

Voel u niet bezwaard, neem gerust contact met ons op. Waarom: omdat we hart hebben voor mensen die zich inzetten voor het koninkrijk van God en hen een mooie rustige plek gunnen om een fijne verlofperiode te hebben.

Meer informatie over verlofhuis “Verzoening” is hier te lezen.