Scholen

Een Bijbel in je eigen taal. Nederlandse kinderen weten niet beter. Ze kunnen hem vaak al jong zelf lezen. Maar wat als je geen Bijbel hebt en ook niet kunt lezen? Wij betrekken scholen graag bij het wereldwijde vertaalwerk.

Scholen bij het wereldwijde vertaalwerk betrekken doen we op het niveau van de kinderen en jongeren en door aan te sluiten bij hun leefwereld. Doet u mee? Op deze pagina leest u welke materialen we beschikbaar hebben voor uw doelgroep.

Basisscholen en kinderclubs

Ons kindermateriaal over het Bijbelvertaalwerk is gratis aan te vragen. Het materiaal laat kinderen in de basisschoolleeftijd spelenderwijs kennismaken met het Bijbelvertaalwerk. U kunt kiezen uit drie verschillende niveaus: groep 1 t/m 3, groep 4 t/m 6 of groep 7 en 8.

De lessen zijn te gebruiken als op opzichzelfstaande les of in samenhang met een project. We komen graag langs op school om het Bijbelvertaalwerk nog dichterbij te brengen.
Kindermateriaal aanvragen »

Spreekbeurt en werkstuk

Wil je een werkstuk maken of een spreekbeurt houden over het Bijbelvertaalwerk? Wat een goed idee! In het document dat je hieronder kunt downloaden verzamelden we allerlei informatie over Wycliffe en het Bijbelvertaalwerk voor je. Succes!

Als je nog vragen hebt over ons werk of onze organisatie, kun je contact opnemen door te bellen met ons kantoor, tel. 0343-517444 of een e-mail te sturen aan [email protected].

Download »

Middelbare scholen

Voor jongeren in de leeftijd van 11-16 jaar is er Wycliffe You. Een interactief jongerenprogramma om te gebruiken op scholen, bij verenigingen en clubs.
Meer informatie »

Contact

Wilt u meer informatie over het kindermateriaal of heeft u interesse in een presentatie?  Neem contact met Marieke Daudey, relatiebeheerder kerken en scholen.
E-mail Marieke »