Thuisfrontcomités

Zit u in het thuisfrontcomité (tfc) van een van onze veldmedewerkers? We helpen u graag om hen te ondersteunen.

Op deze pagina vindt u informatie die handig is voor uw tfc. Ook kunt u de documenten aan de rechterkant van deze pagina downloaden. Heeft u vragen? Mail dan naar de afdeling Personeelszaken via personnel@wycliffe.nl.

Gebedsworkshop

Gebed door de achterban is van groot belang voor veldmedewerkers. Daarom organiseert Wycliffe speciaal voor tfc’s gebedsworkshops op locatie. Het doel is om samen na te denken hoe we gebed door de achterban kunnen stimuleren.
Lees meer »

Spel

Uw presentatie levendiger maken? Het spel Samen Zending helpt om interactie te krijgen met uw publiek, van jong tot oud. De spelattributen zijn te leen op kantoor maar ook eenvoudig zelf te maken. Download de speluitleg via de ‘downloads’ aan de rechterkant van deze pagina.

Standmateriaal

Als tfc kun je via het Wycliffe-kantoor materialen lenen om een stand in te richten. Denk daarbij o.a. aan een banner, statafels en stoelen. Ook kun je materiaal zoals folders, pennen, en boekjes aanvragen om uit te delen. Op het uitleenformulier onder ‘downloads’ staat een overzicht van de mogelijkheden.
Contact »

IMG_4637

Banner

IMG_4639

Beschikbare materialen

Training

InTransit verzorgt trainingen voor (aanstaande) zendelingen, tfc’s en zendingsorganisaties. Meer informatie over het aanbod is te vinden op de website van InTransit.
Naar de website »

Tfc-dag

MissieNederland organiseert ieder najaar een dag speciaal voor thuisfrontcomités. Kijk op de website van MissieNederland voor meer informatie.
Naar de website »

Verlofhuis

Wycliffe Bijbelvertalers heeft een huis voor veldmedewerkers op verlof. In periodes zonder aanmeldingen is dit huis beschikbaar voor zendelingen van andere organisaties.
Meer info »

Handige links

www.membercare.nl »

www.missienederland.nl »

www.jabesverzekeringen.nl »