<< Terug naar overzicht

Vacature coördinator kinderwerk/crèche

Wat een zegen! Al 50 jaar lang werkt Wycliffe Bijbelvertalers Nederland aan het doel dat ieder mens op deze wereld toegang krijgt tot de Bijbel in zijn eigen taal. Dit jaar vieren we dat! Op 27 juni 2020 is er een jubileumdag in de Basiliek in Veenendaal, een dag waarbij we hulp kunnen gebruiken, daarom hebben we twee vacatures voor vrijwillige coördinatoren.

 

Vacature coördinator kinderwerk jubileummiddag

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd willen we op een feestelijk en creatief programma organiseren, er is al een theatergroep geregeld. We verwachten minimaal 150 kinderen. We gebruiken een ruimte in de Basiliek.

We zoeken een enthousiasteling om dit programma te organiseren en de andere kinderwerkers aan te sturen. Wil jij ons helpen en heb jij ervaring met het coördineren en/of organiseren van kinderwerk? Dan zoeken we jou!

Verwachting: je bedenkt aan de hand van onze doelstelling voor de jubileumdag een mooi programma voor de kinderen. Je hebt organisatietalent en ervaring met kinderwerk, op 27 juni ben je aanwezig. Lijkt het je wat? Neem contact met ons op via info@wycliffe.nl of bel 0343-517444

Vacature coördinator crèche jubileummiddag 

Ook de allerkleinsten zijn welkom op de jubileumdagen daarom hebben we een crèche voor kinderen tot 4 jaar. We gebruiken twee volledig ingerichte crèche ruimtes van de Basiliek. De ene ruimte is voor baby’s tot 2 jaar en de andere voor peuters van 2 tot 4 jaar. Voor de kinderen die ouder zijn dan 4 jaar is er een kinderprogramma. 

Heb je ervaring in het leiden / coördineren van de crèche en wil je ons helpen? Dan zoeken we jou!  Lijkt het je wat? Neem contact met ons op via info@wycliffe.nl of bel 0343-517444

 

Wil je wel vrijwilliger zijn, maar liever niet coördineren? Kijk dan snel op deze pagina! 

Reacties zijn gesloten.