<< Terug naar overzicht

Verhalenverteller Bart Sikkema voor Wycliffe door Nederland

Komend najaar gaat fotograaf en verhalenverteller Bart Sikkema (foto) voor Wycliffe Bijbelvertalers Nederland op reis naar Kenia en Tanzania. Terug in Nederland trekt hij het land door om zijn ervaringen, foto’s en verhalen te delen. Waar? Misschien wel in uw kerk, gemeente, huiskring of school? Stuur ons een mailtje en wij nemen contact met u op. Hieronder stelt Bart zich voor:

“Twee jaar geleden ben ik bij mijn zus Marjan geweest die voor Wycliffe Bijbelvertalers werkt in Papoea-Nieuw-Guinea. Ik heb gezien hoe de mensen daar leven, hoe Gods Woord daar gebracht wordt, en een prachtig alternatief vormt voor de vaak angstige en onzekere omstandigheden waaronder mensen daar leven. Over deze reis ben ik verhalen gaan vertellen aan volwassenen en aan kinderen op basisscholen. Omdat dit zo goed beviel, en de luisteraars en de kinderen zo enthousiast waren, ga ik eind september voor Wycliffe Bijbelvertalers nogmaals een reis maken naar de Ogiek- en Tachoni-taalgroepen in Kenia en Tanzania. Ik ga daar bij de mensen kijken, en zien hoe ze de Bijbel gebruiken in hun leven. Met fotoreportages leg ik dit vast.
Bij terugkomst in Nederland, ga ik over mijn reis verhalen vertellen aan de hand van deze foto’s. Ik kom graag bij u langs!”

Reacties zijn gesloten.