Meedoen nadat u het artikel las in de Waarheidsvriend?

Waarschijnlijk las u in de Waarheidsvriend het artikel van dhr. P.J. Vergunst.

Er wachten nog steeds meer dan 2000 taalgroepen op Gods Woord in hun eigen taal, daarom lanceert Wycliffe Bijbelvertalers Project 20/25. Het doel: in vijf jaar tijd 50 nieuwe vertaalprojecten starten! Zo kunnen nog meer mensen de Bijbel in hun eigen taal lezen, begrijpen en toepassen.

 

Wycliffe Bijbelvertalers werkt hiervoor samen met collega’s op het veld. We zijn dankbaar voor zoveel levens die veranderd zijn door Gods Woord en zien verwachtingsvol uit naar wat komen gaat.In vijf jaar tijd 50 nieuwe vertaalprojecten starten is een grote uitdaging. Maar we vertrouwen op God. Gods Woord heeft levens compleet veranderd. 

Uw steun is nodig voor Project 20/25. Met uw hulp kunnen meer veldmedewerkers aan de slag. Soms beginnen ze met niets en moeten zelfs de taal nog op schrift zetten. Een andere keer is de Bijbel bijna klaar maar moet de plaatselijke bevolking leren lezen. Elk project is anders maar het doel gelijk: iedereen in de wereld een Bijbel die hij kan lezen, begrijpen en toepassen in zijn leven.

Helpt u mee?

Wycliffe

Wycliffe bijbelvertalers