Kinderprogramma

Wat heeft het verhaal van Jozef te maken met Bijbelvertalers in een ver land? Hou je vast! Want in dit spannende avontuur reizen we samen met het stoere schaap Sep naar Kanaän waar we terecht komen in de wonderlijke geschiedenis van Jozef.

sep2We wandelen naar Dothan, trekken in een karavaan naar Egypte, worden aan het werk gezet en lijken uiteindelijk in een uitzichtloze situatie te belanden als we achter slot en grendel belanden. Maar niets blijkt minder waar…

Theatermaker Timo van den Heuvel neemt de kinderen (4 t/m 12 jaar) mee in een afwisselende voorstelling waarin ze zelf een belangrijke rol spelen. Tijdens het middagprogramma gaan kinderen in kleine groepjes aan de slag met het thema.

Locatie kinderprogramma

Het kinderprogramma loopt parallel met het hoofdprogramma en vindt plaats in de Garenspinnerij (adres: Turfsingel 34), op enkele minuten loopafstand van de Sint Janskerk. De middagpauze brengt u samen door met uw kinderen.

Baby’s en peuters

Dit jaar is er geen speciale opvang voor baby’s en peuters. U mag hen meenemen naar het hoofdprogramma. Voor het voeden en verschonen zijn voorzieningen beschikbaar in een speciale ruimte. Baby’s en peuters hoeft u niet aan te melden indien u gebruikmaakt van een buggy of de kinderen bij u op schoot houdt.

Meer weten? Bestel uw gratis toegangsbewijs en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het hoofdprogramma, het thema en het kinderprogramma.