Gezocht: docenten op het zendingsveld

Onderwijskracht gezocht in Papoea-Nieuw-Guinea

Onze Nederlandse juf, Joke, gaat weg! Daarom zijn wij, een groep Nederlandse kinderen die in Papoea-Nieuw-Guinea wonen, op zoek naar een nieuwe meester of juf! Onze ouders wonen en werken voor Wycliffe Bijbelvertalers in Ukarumpa, Papoea-Nieuw-Guinea. Wij krijgen les op de Internationale School en daarnaast krijgen we 2 á 3 uur per week Nederlandse les.
Voor het schooljaar 2019/2020 zij wij een groep van 14 kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar. Wij krijgen Nederlandse les op verschillende niveaus. We zijn op zoek naar een onderwijskracht die deze lessen wil verzorgen. Het lesmateriaal is aanwezig.
Vanwege het aantal kinderen gaat het om een deeltijdbaan, maar deze kan aangevuld worden met ander werk op de Internationale School of ons centrum zodat het een fulltime baan wordt.

Ben jij in voor een uitdaging?
Klaar met je opleiding en/of toe aan een tussenjaar?
Ben je een positief christen?
Ben je enthousiast om een half jaar of langer in Papoea-Nieuw-Guinea te komen werken?

Dan zoeken wij jou!

Net als andere Wycliffe-zendelingen zal je een eigen achterban moeten opbouwen voor je financiële ondersteuning. Heb je vragen of wil je meer over ons en het werk weten? Mail ons dan! Wij komen graag met je in contact. Meer lezen over wonen en werken in Papoea-Nieuw-Guinea? Klik hier

Alvast bedankt namens,
Familie Beukers, familie Van Bodegraven, familie Pauw, familie Den Hartogh en familie Boone

 

Docenten gezocht in Thailand

Lesgeven aan ‘mission kids’? In Thailand? Dit is je kans! De Chiang Rai International Christian School zoekt docenten. Op deze school zitten ook Nederlandse kinderen.
Enthousiast geworden? Neem dan contact op.