Xplore Mission…

…helpt je om uit te zoeken wat Gods plan is voor jou in zending. Een aanrader!

Van binnen voel je al tijden iets kriebelen. Je hebt al wel vaker nagedacht om een tijd naar het buitenland te gaan om te wonen en te werken. Maar hoe begin je nu zo’n zoektocht? En wat zegt God hierover, tegen ons allemaal, maar juist ook tegen jou persoonlijk?

Voor een ieder die nadenkt over zending in hun leven, vooral voor degene die dit denken buiten Nederland te willen doen. Voor jullie is deze dag. Een dag van oriënteren, gelijkgestemde vinden en geïnspireerd worden door mensen die deze stappen al eerder zijn doorlopen.

Xplore Mission is een samenwerking van OMF, Wycliffe, WEC en Interserve. Wij slaan hiermee de handen in één, om zo onze ervaringen en mensen te delen met een ieder die nog aan het begin van hun zoektocht staan.

Wil je meer over deze dag te weten komen? Kijk dan op: www.xploremission.nl en geef je snel op!

Internationale editie Xplore Mission: Experience!
Experience! is een soort internationale editie van Xplore Mission, georganiseerd door Wycliffe UK. De twee weken zijn ideaal voor studenten of recent-afgestudeerden die God beter willen leren kennen, in Hem willen groeien en van Hem willen horen. Dit kan in Oostenrijk of Zwitserland.  Meer info: klik hier.