Geven

Het Bijbelvertaalwerk van Wycliffe is afhankelijk van giften. Bekijk de mogelijkheden en geef op de manier die bij u past.

Nu doneren

Via de doneerpagina kunt u direct doorgeven dat u eenmalig of periodiek een gift af wilt laten schrijven om het Bijbelvertaalwerk te ondersteunen.
Nu doneren »

Specifieke gift

Wilt u het werk van een specifieke veldmedewerker of een project steunen? Dat kan! Kies een veldmedewerker of project via de wereldkaart.
Keuze maken »

Periodieke schenking

Als u tijdens uw leven een groot bedrag aan Wycliffe wilt schenken, is het vastleggen van een periodieke schenking misschien iets voor u.
Lees meer »

Nalatenschap

Laat u een Bijbelvertaling na? Voor miljoenen mensen die nog wachten op een Bijbelvertaling maakt uw nalatenschap verschil. We hebben de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.
Lees meer »

 


CBF

Wycliffe heeft het CBF-keur voor goede doelen.
Meer informatie »

ANBI

Wycliffe Bijbelvertalers is aangewezen als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Door de ANBI-status is Wycliffe vrijgesteld van het betalen van erfbelasting. Uw gift komt dus volledig ten goede aan het Bijbelvertaalwerk. Het RSIN-nummer van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland is: 804 855 110