Jubileumdag

Op zaterdagmiddag 27 juni 2020 organiseert Wycliffe een jubileumdag. Zet die maar in de agenda, want u bent van harte welkom! Komt u ook?

 

In verband met het Coronavirus weten we nog niet of onderstaande activiteiten in de gepresenteerde vorm door kunnen gaan. Maar omdat we het 50-jarig jubileum graag met u vieren en onze dankbaarheid delen zijn we opzoek naar de mogelijkheden die we wel hebben! Daarom is aanmelden nog steeds mogelijk. We houden u dan op de hoogte van de invulling van het evenement. Viert u mee?

Programma
Op deze jubileumdag staat dankbaarheid centraal. Onder andere Ann Voskamp zal daar over spreken. Ook zult u horen over de impact van het Bijbelvertaalwerk van mensen die zelf een Bijbel in hun taal kregen! Er is ook een speciaal programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd en voor de kids tussen 0 en 4 jaar is er oppas geregeld. 

Gratis aanmelden

De jubileumdag is gratis toegankelijk!  We willen graag dat u zich aanmeldt zodat u zeker bent van een plek en wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. U kunt zich hier aanmelden (of door op het bovenstaande ticket te klikken). Het aanmelden gaat via Eventbrite. Heeft u vragen over hoe u zich kunt aanmelden of over het aanmeldformulier? Neem contact met ons op via de mail of bel naar ons kantoor: 0343 – 51 74 44.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdagmiddag 27 juni 2020
  • Tijd: inloop vanaf 13.00 uur, programma start om 13.30 uur.
  • Locatie: De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal. De Basiliek is gelegen vlak naast de A12, dus makkelijk bereikbaar per auto. Station Veenendaal – De Klomp is op loopafstand (10 minuten). Meer informatie over de bereikbaarheid van de Basiliek is hier te vinden

 

Aanmelden als vrijwilliger

Wilt u naar de Jubileumdag en steekt u graag uw handen uit de mouwen? Meld u dan aan als vrijwilliger!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.