Willem en Christien Baarssen

Land

West-Afrika

Taak

Finance manager / alfabetiseringswerker

Beschrijving

Willem en Christien zijn sinds eind 2015 werkzaam in West-Afrika. Willem is de finance manager van vier landen in deze regio. Hij zorgt dat de financiële en administratieve kant voor alle projecten goed op orde is. Een brede taak waar bij te denken is aan de belastingen, salarissen, rapportages voor de projecten / donoren, jaarverslag, budgetten, controle van de uitgaven etc. Door deze ondersteunende functie kunnen de Bijbelvertalers zich ook echt op hun taak richten.

Christien helpt als alfabetiseringswerker de verschillende vertaalteams. Ook is ze in de hoofdstad betrokken bij het stimuleren van lees- en schrijfonderwijs in de kerk.

Website

www.willemenchristien.nl

Uitzendende gemeente

Hervormde Gemeente Urk

Rekeningnummer

NL83 RABO0192016172 t.n.v. Wycliffe comité Baarssen

Gebedspunten

  • Willem en Christien verwachten hun eerste kindje in december. Ze zijn dankbaar dat alles voorspoedig verloopt. Voor terugkeer naar Mali is door de gezinsuitbreiding echter meer financiële steun nodig. Wilt u bidden dat God voorziet?
  • Het land waar Willem en Christien werken heeft te maken met terrorisme en onrust door etnische conflicten. Wilt u bidden voor vrede en veiligheid?
  • Wilt u bidden voor goede samenwerking met overheidsinstanties en kerkleiders, zodat positieve veranderingen plaatsvinden?
  • De nationale bevolking is overwegend moslim en staat erg open voor gesprekken over religie. Wilt u bidden dat Willem en Christien vrijmoedig zullen getuigen?

 Projecten in West-Afrika: