Job en Margret Boone

Land

Papoea-Nieuw-Guinea

Taak

Job: Taal programma manager / manager van meubelmakerij
Margret: Intern Coordinator / membercare werker

Beschrijving

Job en Margret wonen samen met hun vier kinderen in Papoea-Nieuw-Guinea (PNG) waar ze het Bijbel vertaalwerk ondersteunen. Job heeft er twee taken. De ene is het leiding geven aan een vertaalproject. In dit project zijn ruim twintig PNG`se vertalers actief vanuit vijf taalgroepen. Zij werken aan de vertaling van het Oude Testament. Job`s andere taak is het leiding geven aan PNG`se mannen in de meubelmakerij op het centrum waar we wonen. Zij leren hierdoor een vak en voorzien in een behoefte aan meubels.
Margret is parttime Intern coordinator van zendingswerkers die voor een korte tijd willen werken op het centrum waar wij wonen. Ze begeleidt hen in het sollicitatieproces en tijdens hun tijd in PNG. Daarnaast is Margret actief in `Membercare`; ondersteuning aan de zendingswerkers die moeilijkheden ervaren in hun leven en werk op het zendingsveld. Die `moeilijkheden` kunnen uit van alles bestaan: in hun geestelijk leven, lichamelijke problemen (zoals medische evacuaties), sociale factoren door het leven in andere culturen, rouw en verliesverwerking, veiligheid.

Website

www.wydaar.nl

Uitzendende gemeente

Hervormde Gemeente te Barneveld

Bankrekeningnummer

NL 48 RABO 0195 2914 25 t.n.v. Wycliffe Comité familie Boone

Gebedspunten

  • Bid dat wij met ons gezin tot zegen mogen zijn voor de lokale bevolking van Papoea-Nieuw-Guinea
  • Bid voor ons thuisfrontcomité; zij zijn op allerlei fronten actief voor onze uitzending

Meer informatie

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie! www.wydaar.nl

“Wij willen een schakeltje in Gods Koninkrijk zijn door ondersteunende hulp te bieden aan het vertaalwerk, de meubelmakerij en het begeleiden van zendingswerkers in Papoea-Nieuw-Guinea.”